dijous, 15 d’abril del 2010

Soldier of Love




L’esperadíssim sisè àlbum de la banda britànica Sade, liderat per la anglo-nigeriana cantant Sade Adu, deu anys desprès del seu últim treball d’estudi, Lovers Rock (2000), Soldier of Love, va veure la llum al 8 de Febrer d’aquest any, debutant en el numero quatre a les llistes britàniques, aconseguint així el seu més alt lloc des de Stronger then Pride (1988), i al numero 1 al Billboard americà, en el seu primer numero 1 a terres americanes. El disc contè 10 cançons, totes escrites i co-produïdes per la pròpia Sade, amb col•laboracions amb els diferents membres de la banda.

Lluny d’aquells fantàstics primers àlbums, Diamond Life (1984) o Promise (1985), aquest últim disc costa bastant d’entrar, al menys a la primera. La dolça veu de la Sade ens inunda en totes i cadascuna de les cançons, i el seu estil es completament el mateix, només en els primers acords de cada tema, ja sabem que la estem escoltant a ella, però a totes elles els hi falta la entitat de les grans cançons del grup, com aquells Smooth Operator, Your Love is King, The Sweetest Taboo, Love is Stronger than Pride o Kiss of Life.

Un disc molt pausat, melangiós, suau, molt Sade, però un es pregunta si realment ha valgut la pena esperar tants anys per a finalment escoltar aquest, diguem-ne, simple àlbum.

Up: La estàvem esperant amb candeletes.

Down: Ha trigat masses anys en tornar

El Single:

Soldier of Love, potser la cançó més fluixa del disc



Babyfather



La Portada: Èpica

La Perla: Babyfather, gairebé la única peça a mig temps que ressalta en el conjunt.

La Pregunta: Per què ha trigat tants anys la Sade en tornar a gravar un disc?

El Rànking: Quatre alderaaners.

Propera Entrega: Scratch my Back

2 comentaris:

  1. Mucho nos hace esperar Sade. No decepciona aunque hay que escucharlo varias veces para engancharse. Pero Sade siempre vale la pena.

    ResponElimina
  2. Ahora que ha sacado este disco, esperemos que no nos haga esperar tanto otra vez!

    ResponElimina