divendres, 30 d’abril del 2010

I have the Love




















La nova jugada dels sempre canviant Simply Red, la banda liderada pel pèl roig més famós del món, el Mick Hucknall, ha estat treure el seu últim disc (sembla ser que d’acomiadament), únicament a la cadena de supermercats anglesos Tesco. No ens perdem gaire cosa, però, ja que es aquest un disc recopilatori, i a més a més, de cançons d’amor, que es diu, no us ho perdeu, Songs of Love. Es a dir, nada nuevo bajo el sol, que diria aquell.

Com es habitual, una única cançó novedosa, inèdita i nova: I have the Love, que pren les rendes del disc com a estendard i primer i únic single de l’àlbum. Es una cançó suau, lenta i molt bonica. No aporta res nou, però tampoc molesta en excés. El que veritablement molesta es que aquesta gent desaparegui del mapa musical, al menys en Hucknall podria continuar la seva carrera en solitari desprès d’aquell excel•lent Tribute to Bobby que va treure fa uns anys.

Up: No deixa de ser una nova cançó d’aquest grup que tant ens agrada

Down: El fet de vendre-ho només mitjançant aquests supermercats fa que no la conegui ningú. Menys mal que tenim Sant Emule!

La Portada: Típica, tòpica i asèptica

La Pregunta: Si els Simply Red s'han separat, per què continúen sortint discs recopil.latoris?

El Rànking: Cinc alderaaners

Propera Entrega: The Movie Songbook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada