dimecres, 25 d’agost del 2010

To the Sea



To the Sea es el cinquè àlbum del músic, cantautor i surfista declarat (va néixer a Hawaii) Jack Johnson, un cantant que ens va delectar a l’any 2008 amb el seu darrer disc, Sleep through the Static, especialment amb aquell preciós Moonson, que el va portar fins ben amunt de les llistes d’èxits de mig món.

Aquest es un disc amable, sense grans pretensions, que sinuosament t’envolta i que es deixa escoltar amb placidesa i tranquil•litat. Unes quantes balades i uns mig-tempos suaus, que ens fan tancar els ulls i imaginar-nos les fantàstiques postes de sol davant de les idíl•liques platges hawaianes, amb el remor de l’aigua del mar anant i venint fins l’infinit., es a dir, el que es To the Sea.

Up: Es una col•lecció de cançons amables sense estridències

Down: Un conjunt tant pausat fins i tot pot arribar a avorrir

La Portada: No està massa aconseguida. No es veu ben bé on està pujat en Jack (si es que és ell), ni què té que veure amb el mar.

El Single: You and your Heart. No seria la millor cançó del disc.

La Perla: Only the Ocean, el tema que tanca l’àlbum. Una mitja balada per acomiadar el disc, que resum l’esperit del conjunt.

La Frase: All of this lines / will all be erased soon / they'll go out with the tides / and come back with the waves

L’Anècdota: Tant aquest disc, com l’anterior (el ja anomenat Sleep through the static) estan produïts únicament amb energia solar.

La Pregunta: Per què els discs d’un excel•lent músic com el Jack Johnson passen sense pena ni glòria, i els de uns altres artistes, com ara els participants dels American Idol o You’ve got Talent no ens els traiem de sobre ni amb pintura?

El Rànking: 6 Alderaaners

Propera Entrega: Intriguer, dels Crowded House.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada